Butiksrengøring

En ren butik betyder mere end man tror

Uanset om du sælger legetøj, sko eller telefoner, er kundernes førstehåndsindtryk af butikken uendelige vigtig. Både kunder og personale føler sig godt tilpas i rene butikker.

Hos PR Rengøring er vi specialister i butiksrengøring af detalibutikker og kædebutikker. Specialister fordi vi kender de forskellige behov, der er for rengøring i forskellige brancher. Rigtig rengøring i den ene butik er ikke det samme som rigtig rengøring i den anden butik.

Rengøring i butikskæder

Vi laver meget gerne aftaler med kædebutikker og kan tilbyde en ensartet rengøring i alle kædens butikker over hele Jylland og på Fyn. Uanset opgavens art laver vi en grundig gennemgang af løsningen sammen med dig som kunde, så du får alle dine forventninger indfriet. Rigtig rengøring begynder med et grundigt forarbejde.

 

PR Rengøring hjælper med

  • Daglig butiksrengøring.
  • Ugentlig rengøring i butik og lager.
  • Polering af butiksvinduer.
  • High speed polering af butiksgulve.

Prisen er vigtig

Vi ved at prisen på rengøring er vigtig i valg af rengøringsfirma. PR Rengørings store erfaring inden for butiksrengøring, gør at vi ved hvad vi arbejder med og dermed også kan tilbyde rengøring til gode priser. 

Hvis du overvejer at skifter rengøringsleverandør til butiksrengøring eller gerne vil have udliciteret rengøringen så kontakt PR Rengøring til en snak om hvad vi kan gøre for dig.

 

Referencer