Erhvervsrengøring

PR Rengøring gør rigtig rent for virksomheder og detailbutikker. PR Rengøring har lang erfaring med erhvervsrengøring for både de små og store virksomheder. Fra de helt små virksomheder med kun en eller to mand, der gerne vil have rengjort deres toilet og kontor, op til de større virksomheder, hvor vi kommer dagligt og gør rent på kontorer, toiletter, gangarealer og kantiner. Nogle steder hjælper vi også med rengøring af gulvarealer i produktionen. Det aftales altid individuelt med kunden, hvad de ønsker. 

En af af PR Rengørings helt store kompetenceområder er detailbutikker, dagligvarebutikker og storcentre. PR Rengøring har i mange år leveret rengøring til en af Danmarks største dagligvarerkæder. Det har givet os en solid erfaring inden for butiksrengøring, og ikke mindst gulvrengøring. Vi ved, hvor vigtigt det er at en butik fremstår pænt, med rengjorte toiletter, blanke gulve og ingen nullermænd i krogene.

Derudover gør vi rent for boligselskaber i lejligheder ved fraflytning samt rengør trappeopgange. PR Rengøring træder også til i forbindelse med byggeri og ombygning, hvor vi kommer efter håndværkerne og sikre os at der er klar til indflytning. 
PR Rengøring er specialister i erhvervsrengøring. Vi gør rigtig rent, til den rigtige pris - uden kompromisser og brok i krogene.
 

Gulvslibning
Gulvrenovering med slibning og polering så dit gulv kan blive blankt som et helt nyt gulv. Læs mere
Kontorrengøring
Kontorrengøring øger effektiviteten. Samtidig holder computere og inventar markant bedre i et rent miljø. Læs mere
Storcenterrengøring
Et rent storcenter er et attraktivt storcenter. Giv kunderne det bedste indtryk, allerede ved ankomsten. Til glæde for alle lejere. Læs mere
Butiksrengøring
Kunder føler sig velkomne i rene butikker. Vi er specialister i rengøring af kædebutikker efter fælles standard. Læs mere
Gulvpolering
Gulvpolering på polish gulve | Et træt gulv kan blive som nyt med den rigtige behandling. Læs mere