Gulve er som sko

Gulve er som sko.

Det kan godt ske at sko er et standart produkt, den dag de bliver produceret. Men over årene, når de har fået forskellige behandlinger, har været udsat for slid, fugt, kulde og varme, så påvirker det resultatet.
Sko, der bliver passet på, få læderfedt eller imprægnering og bliver holdt rene holder også i meget længere tid end sko, der aldrig bliver vedligehold, tit er våde og ikke bliver tørret igennem.

På samme måde med gulve. Hvis man plejer sit gulv løbende og holder øje med, hvornår det er tid til at det skal slibes ned, eller have et nyt lag polish, så får man nogle gulve der fremstår meget flottere og ikke mindst holder meget længer.
Det er penge lige ned i lommen at bruge penge på løbende vedligehold af gulvet frem for at skulle skifte gulvet. 

Ligesom det påvirker et par sko, hvem der gå i dem og hvordan de bliver behandlet, er et gulv også påvirket af, hvem der har lagt det, og hvor jævnt underlaget er. Derfor er der ikke to gulve, der er helt ens.
Af den grund er det altid er en god ide at få en ekspert ud at vurdere, hvilken løsning der er bedst for det enkelte gulv, så man ikke spilder sine penge på gulvbehandling, der ikke passer til gulvet. 

Hos PR Rengøring hjæpler vi dig med den rigtige behandling af dit gulvet. Kontakt os i dag på 97 26 83 46. eller læs mere om hvad vi kan gøre for dig.