Industrirengøring

At gøre rigtigt rent i en produktionsvirksomhed, kræver et kendskab til rengøring ud over det sædvanlige. Ikke to produktioner er ens, og standardløsninger kan gøre mere skade end gavn.

Hos PR Rengøring har vi et indgående kendskab til mange brancher og ved, hvilke midler, vi skal tage i brug under forskellige forhold. Det sikrer dig kvalitet og sikkerhed for, at produktionen kan køre som smurt uden grus i maskineriet.

Flere og flere vælger et rengøringsselskab til industrirengøring 

Produktionsvirksomheder vælger i stigende grad at få en rengøringsvirksomhed til at står for rengøringen. Det er der flere grunde til. Men den primære grund for er økonomi. 

Der er god økonomi i at få fagfolk inden for industrirengøring til at står for rengøringen og så lade smede lave smedearbejde og lade mekanikere lave biler. Faglærte i andre brancher end rengøring er ofte for dyre at have til at gøre rent, og så er de ofte ikke nær så effektive som rengøringsassistenter, fordi rengøringsassistenter, har erfaringen og rutinen i at yde effektiv og grundig rengøring. 

I produktionsvirksomheder hjælper PR Rengøring med

  • Rengøring af maskiner.
  • Rengøring af vægge og gulve.
  • Rengøring af toilet og bad.
  • Rengøring af kantinefaciliteter.
  • Rengøring af kontorer.

Har du en rengøringsopgave, du gerne vil have fagfolk til at stå for, så udfyld formularen til højre. Så kontakter vi dig for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig. 

Referencer