PR Rengøring - en virksomhed i udvikling

PR Rengøring er en virksomhed i udvikling. Vi får løbende nye kunder og det skaber behov for nye dygtige medarbejdere. 

 

November 2017
PR Rengøring har suppleret sit udvalg af gulvopgaver med gulvslibning. PR Rengøring har mange års erfaring med at etablere og vedligeholde polishgulve, samt grundrengøring af gulve. 
Derfor har det været helt naturligt at udvide med at tilbyde slibning af gulve lavet af marmor, mormorsplit og beton. 

Gulvslibning består i slibning med skiver i forskellige grovheder og efterfølgende en polering med diamandskiver i forskellige hårdheder. En gulvslibning kan give helt blanke gulve, der er lette at rengøre og ikke mindst smukke at se på. 

 

Juni 2016
Bent Winkler er indtrådt i bestyrelsen som bestyrelsesmedlem. Bent Winkler er virkomhedsrådgiver i EduCator og har mange års erfaring med virksomhedsledelse og bestyrelsesarbejde. Vi glæder os til samarbejdet og ved at Bent Winkler vil blive en vigtig medspiller som ledelsesrådgiver og bestyrelsesmedlem. 
Lars Gjøde er i samme omgang udtrådt af bestyrlesen. 

 

Januar 2016
Vi kan endnu engang byde velkommen til nogle nye detailkunder. Denne gang byder vi velkommen til Super Brugsen i Skjern, Videbæk og Vinderup og Dagli’ Brugsen i Frederiks.

 

December 2015
Vi siger velkommen til Restaurant flammen som ny kunde.

 

November 2015
Samarbejdet med Claus Lindholm-Olsen er ophørt pr. 25. oktober 2015. Claus Lindholm var Salgs- & marketingdirektør ved PR Rengøring. 

 

Oktober 2015
Johanne Neesgaard er ansat som ny salgsplanlægger. Johanne Neesgaard har en bagrund fra detailbranchen og en uddannelse som bachelor i erhvervsøkonomi. Johanne Neesgaard skal arbejde med analyse og planlægning. Derudover skal hun hjælpe med udvikling af rengøringsplaner samt tilbud til nye kunder.

 

August 2015
Lars Gravesen, er ansat som Serviceleder i Midt og Vestjylland. Lars kommer til PR Rengøring med en stor portion service, produktions og ledelses erfaring. Særligt produktionsrengøring er et speciale for Lars.

 

Maj 2015
Claus Lindholm, er begyndt som Salgs- & marketingdirektør og vil være lokaliseret på vores hovedkontor i Herning. Samarbejdet kommer til at omfatte salg til nye kunder.

 

April 2015
Hanne Gydesen, er ansat som Serviceleder i Syd og Østjylland. Hanne har mange års erfaring med sig fra rengøringsbranchen.

Ole Møller, er ansat som Serviceleder i Nordjylland og vil være lokaliseret i Aalborg. Ole tilføre os flere års salgs og serviceleder erfaring.

Vi er glade for at byde dem begge to velkommen i PR Rengøring og ser frem til, at de hver især kan medvirke til at sikre vores kvalitets og serviceniveau hos eksisterende og nye kunder

 

Marts 2015
Ny Bestyrelse I PR Rengøring
Gennem de seneste år er PR Rengøring vokset hastigt. I den forbindelse har ejeren af selskabet ønsket at styrke firmaets bestyrelse med kapaciteter der hver især matcher det behov PR Rengøring har for professionel rådgivning og fremtidig strategi udvikling.
Henning Rune Carlsen, er ny bestyrelsesformand. Henning er til daglig Head of Marketing& Communication i Energi Midt. Han er en ægte marketer og vil tilføre et væsentligt øget fokus på den kommercielle udvikling af PR Rengøring. Henning har tidligere været adm. Direktør i 727 Online Reklamebureau og Marketingdirektør i LEGO System A/S
Tore Haakonsson, er nyt bestyrelsesmedlem. Tore er til daglig Koncerndirektør HR & Shared Services i Solar A/S. Tore har tidligere besiddet nationale og internationale stillinger i bla. Vestas og senest som HR Direktør i Struer kommune. Tore er naturligvis vigtig for en virksomhed som PR Rengøring, både ift. administrative og økonomi rutiner - men allervigtigst er hans erfaring med HR, der skal sætte bla. rekruttering og træning endnu højere på dagsordenen.

Lars Gjøde, er nyt bestyrelsesmedlem. Lars er til daglig Divisional Supply Chain Manager i RPC Superfos A/S. Lars har siden 2001 fungeret som bade fabriksdirektør og logistikdirektør I RPS Superfos A/S. Det siger sig selv at hans produktions og logistikerfaring vil være til stor gavn for PR Rengørings ekspansion.

 

August 2014
Velkommen til Kvickly Bruuns Galleri – Super brugsen Hammel – Super Brugsen City Odense

 

Marts 2014
Velkommen til Karup, Nørre Åby, Gelsted

 

Februar 2014
Så siger vi velkommen til Nord Jylland for 6 COOP Butikker. Skagen, Hjørring, Nørresundby, Gistrup, Støvring og Løgstør.

 

Juni 2013
Vi fejrer et forrygende år og runder nu 75 dagligvarebutikker med over 150.000 m2 butiksareal dagligt.    

 
 
Marts 2013
Vi ansætter Pia Pinnerup som ny serviceleder

 

Februar 2013
Vi siger velkommen til Bauhaus som ny kunde

 

Januar 2013

Vi har mega travlt og opstarter 37 COOP butikker på samme dag

Opstart af ejendomsservice. Vi overtager visevært og rengørings opgaver i Søndercentret Skive 

 

December 2012
Efter mange år i Vestergade Herning er pladsen blevet alt for trang og vi flytter til større og bedre lokaler på Akacievej 10 Herning.

 

Juni 2012
PR rengøring fejrer 10 års jubilæum d. 15 Juni.