Skal vi vælge natrengøring eller morgenrengøring?

Når du vælger rengøring til din virksomhed, skal du gøre op med dig selv, om rengøringen skal foregår om natten, hvor alle andre sover, eller om morgenen, når dine egne medarbejdere møder ind. Der er fordele og ulemper ved begge modeller.

Morgenrengøring er "synlig rengøring".

Fordelen ved morgenrengøring er, at virksomheden opnår den bedst mulige kommunikation med rengøringspersonalet. Det er nemmere at undgå misforståelser og dermed lettere at opnå et rigtig godt resultat. Når rengøringen er synling, kommer brugerne af huset lettere til at kende rengøringspersonalet. Resultatet er en større gensidig respekt for rengøringen. Morgenrengøring skaber tillid.

Ulempen kan være, at rengøringspersonalet ikke kan arbejde i så højt et tempo, fordi de ofte skal tage hensyn til, hvornår virksomhedens egne medarbejdere møder ind og begynder at arbejde. 

Natrengøring er "ikke synlig rengøring".

Fordelen ved natrengøring er, at rengøringspersonalet kan arbejde hurtigere, fordi de ikke skal tage hensyn til andre i virksomheden og derfor kan arbejde effektivt fra start til slut. Dog er arbejdslønnen lidt højere om natten.

Ulempen ved natrengøring er, at der er ringe kommunikation mellem rengøringspersonalet og personalet i virksomheden. Det kan føre til misforståelser og irritiation. 

Når vi i PR Rengøring giver tilbud til vores kunder, foretager vi altid en nøje afvejning af, om natrengøring eller morgenrengøring er det rigtige for den enkelte virksomhed. Den rigtige løsning er individuel.