Supermarkedsrengøring

Kravene til et rent supermarked eller varehus kommer ikke alene fra kunderne, der er kompromiløse i deres vurdering af butikken. Det samme er myndighederne.

Derfor har ethvert supermarked brug for et rengøringsteam eller rengøringsfirma, der gør rigtig rent. En sur smiley giver sure kunder - en ren butik gør det modsatte.

Erfarent rengøringfirma inden for supermarkedsrengøring 

PR Rengøring har mange års erfaing med rengøring i supermarkeder og varehuse. Vi gør i dag rent for bl.a. COOP i mere end 50 af deres butikker. Derfor ved vi hvad vi har med at gøre. Vores erfaring med butiksrengøiring gør at du trygt kan vælge PR Rengøring som din kommend rengøringslevrandør. 

PR Rengøring kender kravene til rengøring i supermarkeder og varehuse, og vi snyder ikke på vægten. Vi gennemgår løsningen grundigt med dig som kunde - og vi leverer varen - til aftalt tid og til aftalt pris. Så når der skal vælges rengøringsfirma til supermarkedsrengøring er det vigtigt at gå efter et selskab som man er tryg ved at overlade opgaven til.  

 

Det får supermarkeder med PR Rengøring

  • Glade kunder.
  • Tilfredse medarbejdere.
  • Medgørlige myndigheder.

 

Gulvpolering i supermarkeder og varehuse 

Hos PR Rengøring er vi specialister i gulvpolering. Både når polish gulvene skal etableres første gang, når det skal vedligeholdes og når de skal reetableres.  
Mange af de større supermarkeder har i dag polish på deres gulve. Det giver mulighed for at gulvene kan stå spejlblanke i overfladen, hvis gulvet bliver polleret løbende.  

For at opnå den høje glans kræver det løbende vedligeholdelse med en polering flere gange om ugen. Hvis gulvet passes løbende forlænges holdbarheden på overfladen, og der bliver længere mellem der er behov for reetablering. 

 

Hvis du vil høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så udflyd formularen. Så kontakter vi dig for at høre hvilke udfordringer vi kan løse for dig. 

Referencer